|
mój ulubiony aktor |
| Autor |
Wiadomość |
Izabel
|
Wysłany: 2009-04-19, 20:25 mój ulubiony aktor
|
|
|
Andrzej Młynarczyk
Uwielbiam go. "M jak miłość " czy "Tylko miłość" oglądam obowiązkowo.
Andrzej uwielbia latać samolotami. Jest pilotem i w wolnym czasie jeździ do Płocka na treningi. Wiecie,że mimo swoich 29 lat nie ma jeszcze dziewczyny a urodził się 8 marca - niezły prezent. Wiecie czego najbardziej nie lubi -zmywać i robić zakupów Typowy facet. Uwielbia kuchnie egzotyczną.
Ma swoje motto życiowe - "Nie ma rzeczy niemożliwych" |
|
|
|
 |
tola
|
Wysłany: 2009-11-01, 21:09
|
|
|
Hugh Laurie - to prawdziwe imię i nazwisko aktora który gra doktora House w filmie o tym samym tytule
Znamy Go z tego filmu ale pewnie nic o nim nie wiecie.
Jest Brytyjczykiem. Obecnie ma 51 lat.
Bardzo dobrze śpiewa, gra na pianinie, gitarze,saksofonie, bębnach, i harmonijce.Świetny wioślarz, Oprócz tego pisze. Chciał być lekarzem a został aktorem.
Zaczął studia medyczne, z których szybko zrezygnował, bo nie chciał tyle siedzieć w książkach, potem dostał się na na wydział antropologii i archeologii. Jednak nie miał czasu na naukę gdyż zajął się wioślarstwem, pływaniem, graniem i pisaniem. Gdy poznał Emmy Thompson aktorkę, która została jego pierwszą dziewczyną, sam postanowił, że zostanie też aktorem.
Ale jego żoną została Jo Green która jest administratorką w teatrze. Są razem już 20 lat.
Nie tylko w filmie, ale i w realu też miał załamania nerwowe i przebywał w klinice psychiatrycznej.
Ma troje dzieci , 20 - letniego Charlesa, , 17 - letniego Wiliama i 15 - letnią Rebekę.
Dzięki serialowi stał się sławny. Od kilku lat wygrywa rankingi na najseksowniejszego faceta na świecie
Czy taki seksowny - oceńcie sami, a właściwie same, Mi podobają się jego niebieskie oczy
Ale dzięki sławie za jeden odcinek otrzymuje tylko 400 tysięcy dolarów. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|