|
Metal |
| Autor |
Wiadomość |
pio660
|
Wysłany: 2007-08-11, 17:11 Metal
|
|
|
| Nie wszyscy na forum preferują spokojną muzykę... ja akurat lubię metal, rok i wszystko co z tym związane... najbardziej mi odpowiada System of a down, Slipknot, Sum41, Linkin Park... i można tak wymieniać w nieskończoność... jeśli myślicie podobnie to walnijcie tu jakieś nazwy zespołów których (mam nadzieje) nie znam... <tylko coś fajnego> :D |
|
|
|
 |
nowy
Gość
|
Wysłany: 2008-03-26, 08:45
|
|
|
Zapraszam na forum limanowskie Tam o metalu popiszemy. www.forum.limanowa.net dział kultura i sztuka. |
|
|
|
 |
chester57
|
Wysłany: 2009-08-04, 23:53 Re: Metal
|
|
|
| pio660 napisał/a: | | Nie wszyscy na forum preferują spokojną muzykę... ja akurat lubię metal, rok i wszystko co z tym związane... najbardziej mi odpowiada System of a down, Slipknot, Sum41, Linkin Park... i można tak wymieniać w nieskończoność... jeśli myślicie podobnie to walnijcie tu jakieś nazwy zespołów których (mam nadzieje) nie znam... <tylko coś fajnego> :D |
Polecam Metallicę, In Flames oraz Nirvanę. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|